Viktigt välgörenhetsföredrag av Anders Hallgren i Stockholm imorgon 8 maj!



Den här hunden heter Kira och har efter en trasslig uppväxt fått en fristad hos en med mjuka metoder arbetande hundkonsult i Stockholm. Eleonore Ahlenius på företaget Samspelmedhunden
Hon har tagit hand om en här valpen på många sätt men står nu inför ett behov av en kostsam operation för att inte alla omsorger ska ha varit förgäves.

Den välrenommerade hundpsykologen och hundboksförfattaren Anders Hallren ger föredraget nu den 8 maj kl 18.30 i Nacka i Stockholm.

Anmälan sker direkt genom hemsidan, och även som den inte har för avsikt att gå kan ju köpa sina biljetter för någon annans räkning eller helt enkelt använda inbetalningskortet till ett frivilligt bidrag.

Om föredraget:

FÖREDRAGET MED & AV ANDERS HALLGREN ÄR EN UNIK BLANDNING AV EN STAND UP -COMEDY MIXAT MED EN MYCKET IMPONERANDE KUNSKAPSBANK SOM MAN PRECIS SOM SKRATT BARA VILL HA MER & MER AV! ANDERS HÄRLIGA HUMOR UPPBLANDAT MED HANS OTROLIGA ÖDMJUKHET & ERFARENHET AV BÅDE OSS HUNDÄGARE & HUNDAR GÖR DENNA AFTON HELT OFÖRGLÖMLIG FÖR DIG! LÄS MER OM FÖREDRAGET:

"Hundens psykologi - och hundägarens... Ett kvällseminarium om ledarskap, lärarskap och vanlig enkel vänskap"

Föredraget kostar 250 kr fika ingår naturligtvis.
Datum: 8 maj
Tid: Klockan 18.30
Plats: Nacka gymanasiums aula. Det pågår i ca en timme och 20 minuter. I pausen efteråt finns tillfälle att köpa signerade böcker direkt av Anders & hans fru Ginger. Efter ca 20 minuter vidtar en frågestund på ca 30 minuter.

Alla intäkter går till Kitas operation som kostar omkring 40 000 kr plus rehab cirka 50 000 kr. Klicka här för att läsa Kitas biografi. Anmälan görs via Samspel Med Hundens anmälningsformulär och en inträdesbiljett, vägbeskrivning & faktura till Kitas fond kommer att sändas till dig.

Affisch här >>

VARMT VÄLKOMMEN OCH TACK FÖR DITT STÖD.
/Anders, Eleonore och Kita


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0