Hittehund´s Ida o matte Annika



Det är så fantastiskt hur bortskämd man blir med information ifrån Idas nya liv! Helena som träffade Annika och följde med henne första gången hon träffade Ida sa faktiskt redan då att det här är den typen av djurmänniska som om hennes boende inte passar Ida kommer hon att flytta.
Ida kan snabbt uppfatta ljud och den tidigare familjens dotter skulle inte kunna ha henne på sitt kommande studentboende med spring i korridorerna.

Hos Annikas stora lägenhet i Gävle finns det en öppen planlösning så Ida kan springa runt i en ring och inledningsvis gav det stress och ännu mer glädjeskall.

Det växte dock inte till något oöverstigligt problem. Men ändå, till juni nästa år är mattes nya hus färdigbyggt och de kommer då att bo i samma område som bästa väninnan och flera hundkompisar.

Både Annika och Ida kommer trivas att bo i ett område med ännu mer grönska och promenadvägar i Norrtälje där det finns ett stort socialt nätverk för matte med fler genuina hundvänner. För stunden har lilla Ida tratt för att inte komma åt att slicka på en tass, men vi får hoppas att den snart är av!

Kommentarer
Postat av: bitte

Så fin hon är..Har hon opererats eftersom hon har halkrage?

2009-10-16 @ 23:07:31
Postat av: bitte

2009-10-16 @ 23:08:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0