Scazzi har fått nytt hem



Scazzi har sedan några veckor flyttat permanent till sina nya ägare. Nya matte och husse är aktiva pensionärer med stor erfarenhet och ett gediget hundintresse. Scazzi blir familjens åttonde hund, den sjätte omplaceringshunden och den andra "Softisen"som paret tar sig an. Vi träffades några gånger innan Scazzi bytte hem, och för, att citera en kamrat som sa "det finns någon för alla" (fast hon menade inte hundar...) så kände jag att; jo, det stämmer faktiskt. Här var de som fanns för Scazzi.



Scazzi fick också invänjningstid, nya husse tog bilen och åkte några mil varje kväll under ett par veckor för att ta ut Scazzi på kvällspromenad. Scazzi har hälsat på i sitt nya hem och också övernattat innan flytten.



Mail och bilder har jag fått och allt har gått jättebra. Scazzi är omtyckt och omhuldad och har funnit sig väl tillrätta. Är ute på promenader, strosar omkring och upptäcker omgivningarna och följer med husse till en närbelägen sjö för ett kvällsdopp då och då. Till vintern kommer en längre uppföljning om Scazzi.


Text: Ewa Thomasson

Kommentarer
Postat av: bitte

Härligt med lyckade omplaceringar!!!.

2009-09-22 @ 16:06:25
Postat av: bitte

2009-09-22 @ 16:07:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0