Coffis omplacering

Text: Christine Leijd
Äldre trevliga seniorhundar som Coffi kan omplaceras. Rätt snart efter att vi presenterade honom på hemsidan fick hans kontaktperson Ewa kontakt med en presumtiv matte från Sundsvall. Efter att vi fått ett jakande besked från Johan som hjälper oss med punktinsatser från Jämtland att han skulle kunna åta sig en uppföljning i Sundsvall, vilket är avgörande för alla våra placeringar bad vi Ninna komma ned till Stockholm.
Första mötet mellan Ninna och Coffi gick bra, så strax därpå åkte hon ned igen tillsammans med sin son och stannade hela dagen för att lära känna Coffi och hans familj fick lära känna dem.
Nu på lördag åker Coffi upp till Sundsvall hem till Ninna på besök, och Ewa följer med i bilen. Om allt fortfarande ser bra ut är det tänkt att Coffis husse åker upp till Sundsvall igen den 2 september, men åker hem utan Coffi.
Det är ju ett visst avstånd mellan Stockholm och Sundsvall och det är inte alltid de intresserade familjerna är intresserade av att genomgå en adoptionsprocess för att få sin hund. Men i det här fallet togs möjligheten att lära känna varandra innan ett övertagande väl emot.
Ifall allt faller väl ut kommer Johan, som till vardags arbetar som djurskydds och miljöinspektör, att få besöka Coffi senare i år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0