Snart flertal videos på Fingal online!

Den spanska vattenhunden Fingal som är aktuell för omplacering har flera väntande videoklipp som just nu redigeras. Detta har hans husse filmat i hemmet, och flera sådan finns på vår kanal på Youtube.
Skulle gärna vilja klargöra att Fingal bor kvar i sin befintliga familj i väntan på rätt familj. Familjen har god framförhållning i omplaceringen, och vi har gemensamt bestämt att det bör ske inom det närmaste halvåret. Av någon hysterisk anledning har det börjat komma mail och påringningar ifrån rasvänner som vill "rädda Fingal". Ert engagemang är fint. Men det behövs inte, då vi dels har stort intresse för Fingal, och dels inte har någon akut tidsbrist. Ni tar bara upp vår tid i onödan, och hjälper således inte Fingal till en ny bra familj.

Det är en fantastiskt fin hund som vi värdesätter mycket, och vi uppskattar att få arbeta långsiktigt och skola in honom i en omplacering. Dvs de familjer vi prioriterar är de som gärna samstämmer med ideologin vår verksamhet; att fortsättningsvis träna honom med modern hundsyn och mjuka metoder, samt inte tror att man åker och hämtar honom. Utan ser fördelarna med att träffa en hund återkommande gånger, eller bo över på platsen så båda parter får se så mycket som möjligt av varandra. Det är vårt koncept för en lyckad omplacering.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0