Blygsam budget för Hittehund



Eftersom det framöver väntar oss en större kostnad för att få vår fosterhund Sacko veterinärundersökt och kastrerad håller vi på som bäst och letar efter lite saker vi kan lägga upp på Tradera etc för att få ekonomi till Sackos utgifter.
Under år 2009 hade vi en del bidrag från en mindre skara trogna faddrar och jag vill presentera vår blygsamma budget för er. Varför vi inte har mer inkomster är ju för att vi under snart tio år inte har gjort oss en förtjänst eller sålt hundar när vi har omplacerat dem till nya familjer, utan sett till att den nya familjen investerat i sin egen hund.

Egentligen är det fantastiskt hur pass mycket man ändå kan uträtta med så små medel, varav merparten på kontot gått till försäkringspremier.

Vi har en enda gåvogivare som månatligen har skänkt 500 kronor varje månad under 2009, ett troget månatligt bidrag som står för huvudparten av vår budget. Annika! Tack för att du finns!

Som ni förstår har vi inom vår verksamhet betydligt mer utgifter än vad vi haft för inkomster under 2009, och allt detta betalas ur privat ficka för att få Hittehund att gå runt. Men de utgifter som redovisas på kontoutdraget för årssammanställningen är vad vi har använt inkomna medel till.

Tack till er alla som har gett oss den möjligheten!

Kommentarer
Postat av: Idas matte Annika

Kan man sätta in pengar på ovanstående plusgiro?

2010-01-29 @ 14:05:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0