Bildhälsning från Hittehund´s Turbo

Text och bild: Turbos matte Anchi
Hej Christine!
Nu har vi varit iväg med Turbo och tältat två nätter. Fyra barn mellan 4 - 16 år har lekt, gosat, tränat, gått runder och badat med honom.
Givetvis under överseende av 5 vuxna. Han visade sig vara en duktig simmare men gillar INTE att bada. Att åka med i ekan var en lustig upplevelse. Allt verkade som när han skulle bada men ändå blev han inte blöt.
Efter en stund slappnade han av och såg ut att njuta av turen.
Vi åkte till en gård där han hälsade på kanin, kor, höns, grisar och får.
Tuppen blev rädd för Turbo så han sprang och hämtade hönan, hon var modigare men Turbo vann stirrningstävlingen för även hönan avvek.
Kor och grisar är blähä blähä men fåren är något mystiskt. Turbo vågar sig inte riktigt fram utan ställer sig i motvind så han kan lukta på avstånd. Gårdens två labradorhundar fick en snabb blick och sedan vände han ryggen till trots att de hoppade och skällde från sin inhängnad.
Åter tillbaka la han sig att vila i lillmattes famn.
Det är så roligt med Turbo för han är nyfiken på allt, på ett bra sätt. Han hänger med och tar det lungt bara vi finns innom synhåll. Vi märker också att av oss 9 som var tillsammans så är vissas närvaro viktigare än andras. Jag antar att han har rangordnat sin flock?
Jag bifogar några bilder så du kan se Turbo, det var ju ett tag sedan.
Ha det bra och fortsätt dit fina jobb med Martin.
Anchi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0