Hembesök hos Hittehund´s Fingal

Text och bild: Britt och Bo Svensson

Besök hos Fingal den 3 juni - 2010

Fingal med broder Gonzo, två dansande charmörer



Bo och jag (Britt) har varit på ett soligt och trevligt besök hos två lugna fina killar som gärna visade upp sina konster för en bit vomburgare när man kom. Lösa och lediga i frihet sprang och spatserade båda omkring på tomten dom båda killarna.



Fingal är en Spansk vattenhund, och hade fått ny sommarfrissa han, lite kortare och med mjuk och go päls att krafsa omkring med fingrarna i.






Fingal med matte kommer att bli ett alldeles underbart par som terapi/vård hundsteam, dom båda kommer att sprida både lugn och mys på det vårdhem dom besöker, hoppas att det blir många som får krafsa omkring i Fingals mjuka päls.

Fingal har lite lätt at gå upp i varv av boll och dragleksaker, men vem kan inte det om man är en pigg och glad vovve med både apporterande och vallande anlag, men Fingal kan också ta det lugnt och taggar ner när man inte ger honom sådana uppgifter.

Matte och husse berättade att nya lilla brorsan Gonzo har ett lugnande inflytande på Fingal och Fingal han kan i sin tur få Gonzo på bushumör.






Lycka till på kursen Fingal!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0