Omplacering av vit seniorkatt Stockholm

Beskrivning av Priscilla
Matte Carolina berättar:

Nu tvingas vi omplacera vår fina katt Priscilla. Priscilla är svartvit, med långt hår, och väldigt, väldigt snäll - lite blyg innan man lär känna henne, men sedan extremt kelig.





Priscilla har en lite speciell historia, då vi adopterade henne från ett katthem i England och sedan transporterade hem henne till Sverige (givetvis med alla papper i ordning). Därför är hon genomkollad ordentligt av en veterinär, avmaskad osv. Vi har bara haft henne inne sedan vi kom till Sverige, men i England gick hon ut och trivdes bra med det också. Vi var bara ett "mellanhandshem" åt Priscilla i England, vilket innebar att vi skulle ha hand om henne tills katthemmet hittade en ny ägare, men vi blev så fästa vid henne att vi behöll henne. Priscilla har inga tänder, då de var i så dåligt skick när hon hittades att en veterinär fick dra ut dem. Men hon har inte ont av detta och äter gladeligen allt, och har sitt vackra utseende i behåll därtill. Priscilla är tio år gammal.





Sedan vi fick barn känner vi att vi haft för dåligt med tid för henne, hon är vårt ständigt dåliga samvete och vi känner därför att hon skulle bli gladare någonstans där hon får mer ömhet och kärlek. Kattlåda och transportbur medföljer.




Vi bor i Vasastan i Stockholm. Kontakta oss gärna för mer information!

Carolina Ljungdahl

Tel: 0730- 889 112  eller maila [email protected]



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0