Hittehund´s Pepsi har fått hem!

Under helgen som var åkte Thomas och Anna till Malmö för att träffa Pepsi och lära känna honom i lugn och ro på plats i hans hem. Först hade Annette, (matte till två hundar genom Hittehund som nu är bortgångna) träffat paret hemmavid och varmt rekommenderat dem.
Vår medarbetare Lena-Maria träffade Pepsi i Malmö och kunde tala med paret innan. Orsaken till omplaceringen var tidsbrist efter en skilsmässa och för långa ensamma dagar för Pepsi, men Lena-Maria trodde att den understimulans som gav sig uttryck genom att den överlyckliga Pepsi knappt kunde fotas då han for fram som ett yrväder, skulle dämpas i en familj med mer tid och flatteaktivering.
Thomas och Anna är vana flatteägare men deras förra flatt hade gått bort och de saknade hund i huset igen.
Med på bild är dotterns goldenkille Leo som de i brist på egen hund brukar låna när de fått abstinens. Bilderna är helt nytagna och Pepsis nya familj hälsar att:

Hej ! I dag har Pepsi träffat kompisen Leo. De har lekt o busat i gräset/skogen o solskenet.  Pepsi är jätteduktig o mysig på alla vis. Äter dricker o sover som en riktigt harmonisk vovve.

Mvh från oss alla tre med många kramar.

Thomas Anna Pepsi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0