Hittehund´s Zorro har somnat

I måndags somnade Hittehund´s Zorro in. När han kom till oss var han i dålig kondition, en stor glad bjässe med 70 cm i mankhöjd, men otroligt mager, med en stor knöl som behövde opereras bort och inte alltför bra leder och utan muskulatur. Han kom genom en insamling till Zorro i bättre form och blev dessutom kastrerad.
Zorro som även kallades Nalle då han var så snäll levde i kretsar bland hemlösa i Stockholm och det hade under senaste år inte funnits medel till veterinärvård och bra foder, dock var han älskad även av sin husse som tvingades ge upp båda sina hundar efter att ha fått förtroende för vår verksamhet.
Nu hann Zorro bli över 8 år gammal innan hans leder och kropp gav upp om honom. Han fick tillbringa sina sista år i en ny egen familj. Hans mycket äldre kompis Fritz har fortfarande hälsan i behåll.

Kommentarer
Postat av: bitte

Lilla vän.Va tråkigt! Fick nu svaret ang.Fritz kompis.Kommer så väl ihåg turerna innan husse lämnade sina vovvar..som tydligen har haft/har det bra i dom nya hemmen.



Kram Nalle/Zorro sov gott!

2010-09-29 @ 09:52:11
Postat av: bitte

Lille vän.! Va tråkigt! Nu fick jag reda på att det var du som var tillsammans med Fritz.Och kommer ihåg turerna innan husse lämnade ifrån sej sina vänner för att dom skulle få egna hem.

Kram Nalle

2010-09-29 @ 20:27:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0