Supertrevliga pudlar behöver hem

Matte till storpudeln Bertil och mellanpudeln Robin har en egen privat situation som gör att hon väldigt omgående behöver hitta nya kärleksfulla hem till sina hundar. Hundarna kommer att placeras var för sig, och information om hundarna kommer att uppdateras onsdag 22 juni på kvällen. Vi har träffat hundarna under 4 timmar, och de är absolut omplaceringsbara.

 

Stora vita Bertil är en sagolikt trygg och kelen glad hund, precis som en sprudlande storpudel ska vara. Han är väldigt omedelbar och är lätt att tycka om då han både är väldigt snäll, har talande blick, är livfull, och är snabbtänkt.

Mellanpudeln Robin var lite mer återhållsam, men lyste upp när han fick eget fokus, och var väldigt rar men en lite mer känslig hund, samtidigt som han likt många mellanpudlar har egen vilja och är mer självständig. Han tycker om att få söka upp saker och är duktig på det.

Det är väl fungerande väldigt trevliga hundar. Vi kommer att träffa den på nytt under onsdagen och förmodligen kommer vi behöva akut ta hand om dem så vi får mer tid för en omplacering. De här hundarna är verkligen värda en omsorgsfull omplacering, och det är för hundarnas eget bästa matte behöver göra det svåra valet att ge upp dem och lämna dem vidare i vår vård. Eftersom det brådskar tar vi gärna emot mail om hundarna, så maila till info@hittehund.nu. Telefontiden under onsdagen är inställd för att vi vill ägna all tid åt hundarna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0