Samarbete med MDjur, Mjuka djur!

För 8-9 år sedan lärde jag känna Thina, som nyligen har startat Mdjur på fritiden. Under åren har det varit många som velat sponsra Hittehund på olika sätt, men vi har varit sparsmakade vad vi har för samarbetspartners. Vi vill gärna dela varandras ideologi och kunna rekommendera produkter vi tror på, eller tjänster som vi genuint kan rekommendera. Många gör hundhalsband idag, men Thinas riktigt stora passion för djur, särskilt utsatta sådana, gör att vi valt att samarbeta med just henne.


Hon arbetar heltid, men hennes sömnad, och så otroligt fina saker, gör hon på fritiden, och den förtjänst som hon får över efter inköp av tyger och band, och framför allt tid vid symaskinen, den vill hon fördela mellan olika djurhem. Detta gör ju ett enormt medvärde för den djurvänlige kunden!


Som ren kuriosa; när jag lärde känna Thina, var hon intresserad av att åka ned till ett djurhem på Korfu, för att åka ned som volontär och bidra med sin tid. Hon inte bara åkte ned som volontär, utan jag minns hur hon dessutom tog ett banklån för att bekosta resa och uppehälle. Och det är just sådana eldsjälar som man handplockar inom Hittehund för punktinsatser, vilket Thina har ställt upp med mycket genom de år vi känt varandra.


Vi kommer ha mer information på hemsidan om Mjuka Djur, och den som beställer ett halsband till sin hund, specialsytt som de som visas i albumen, skänker halva beloppet till Hittehund, den som köper en kattpuff skänker en viss del till katthem, etc. Så det är verkligen välgörenhet. Thina finns på Facebook där hon har en egen facebookgrupp där man kan diskutera beställningar, och Hittehund kommer snart få ett eget halsband, som vi kan använda när vi fotograferar hundar som behöver hem.

Och kom ihåg, att vi rekommenderar aldrig produkter eller tjänster, bara för att de sponsrar oss, utan vi väljer samarbetspartners lika noga som allt annat som genomsyrar vår grundtanke. Det går inte att köpa sig in i Hittehund för att marknadsföra sina egna produkter, däremot gör vi fri reklam för bra produkter och riktigt bra personer, som delar vår grundtanke och värderingar, samtidigt som de har saker av bra kvalité! https://www.facebook.com/pages/MDjur-Mjukt-F%C3%B6r-Djur-httpmdjurblogspotcom/122206757857203
Några smakprov på Thinas halsband och kattpuffar:Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0