Uppdatering från Majken

Bilder: Majkens tidigare ägare
Jag talade med Majkens nya husse Bo för några dagar sedan och han berättade att allt gick så bra med fina taxen Majken som de nyligen tagit över genom Hittehund. Bo beskriver att allt går PERFEKT, att hon är så snäll, och spontant utbrister han "Den här hunden släpper jag aldrig!".
 
 
Hon var lite trasslig med maten i början trots att hon fick samma foder som i sin förra familj men har börjat komma igång nu. Strax efter Majkens ankomst hägnade Bo in hela trädgården som saknade staket då deras tidigare hund inte hade krävt det. Så nu har hon en inhägnad yta av 30 gånger 30 meter att busa på när de inte är ute och går.
 
 
Om nätterna ligger hon i sängen och kryper ned under täcket bakom ryggen på hans hustru.
 
 
Så fort de kommer in så busar hon med sin favoritfilt, samma sak varje dag. Hon spårar mycket ute och lyssnar då inte alls, men det visste de att hon har stort spårintresse.
 
 
De upplever inga problem alls, och Majken är väldigt go med barn och stannar självmant utanför skolan för att titta på alla lekande barn.
 
Jessica Alenius ifrån http://www.hundmedgladje.se/ som hjälpte till så mycket under omplaceringen kommer att göra att återbesök hos Majken! VI har också blivit lovade lite bilder från dottern som har dator och lite mer tekniska kunskaper än sin pappa. :)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Majkens gamla matte

Det är så gott att höra att Majken har det bra i sin nya familj. Vi saknar henne men det gick ju inte att ha det som vi hade. Vår Sigrid som blev kvar hos oss har börjat bli den hund hon var innan hon och Majken blev ovänner. Hennes stress avtar mer ich mer. Hon bjuder in till lek och njuter av att kunna ha tillgång till hela huset. Vi är mycket tacksamma över att Hitrehund funnits med i hela processen. Det har stundvis varit svåra beslut och många tårar. Men Hittehund har funnits ett samtal bort och med trygg hand och stor erfarenhet stöttat. Hittehunds kontakt i skåne har också varit guld värd! Tack tack tack!!

2012-10-20 @ 14:16:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0