Inneaktivering vid minusgrader!

Text: Annika Wahlberg, Idas matte

Minus 22 grader betyder kortare utevistelser än vanligt för Hittehunds Ida p.g.a. köldkramp i tassarna. Det i sin tur betyder att man har en hund med massor av överbliven energi, som tar sig uttryck i en väldig hjälpsamhet: ”Jag kan hjälpa dig av med strumporna 10 gånger i stället för en, om du vill, matte. Jag kan öppna sophinken 100 gånger, jag kan hämta alla mina 20 leksaker i tur och ordning och kasta dem, putta dem, leta efter dem om du gömmer dem, lägga dem på stolen, lägga tillbaka dem i lådan eller vad du vill! Säga bara till, matte, och ge mig en liten belöning mellan varven, så gör jag det.

 

 

Jag kan också sätta mig nedanför dina fötter eller bredvid dig i soffan och stirra stint, bedjande eller uppfordrande och länge på dig! Jag kan hålla litet bättre koll än vanligt på vad som händer utanför vårt hus och larma när det händer något, om du vill.

 

Jag kan delta i dina telefonsomtal, om du behöver moraliskt stöd. Eller, om du inte orkar ta fram dammsugaren, så kan jag hämta stora fuskpälspläden och dra den fram och tillbaka över golvet. Det är minst lika effektivt för att få bort hundhår och damm…. Och när du inte behöver mer av hjälpen jag erbjuder dig, då drar jag en djuuuup suck och går och lägger mig och sover bort några timmar i stället. Då får du skylla dig själv…!”

Annika och Ida


Kommentarer
Postat av: Helen

Men så söt!! :)

2013-01-24 @ 09:04:04
Postat av: Celine Naminah - En aspiebloggare

Åhh!! Så härligt att få läsa och se filmklippen... En sådan mysig hund. =)

2013-01-27 @ 08:50:50
URL: http://aspieblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0