Insamlingsdag 30 november i Stockholm

 
 
30 november ca kl 15-21 är man välkommen att lämna in hundfoder, hundgodis, ben, täcken, tillbehör som selar, leksaker och allt annat hundrelaterat om man har något man vill donera till Föreningen Hittehund. Vi gör en insamling inför att vi i januari ska delta på Husdjursmässan i Stockholm med en monter. I den montern ska vi ha en försäljning av begagnade hundtillbehör för att få in medel till våra fosterhundar. Vi ser gärna att zoobutiker, lokala hundklubbar, hunddagis, hundinstruktörer eller andra med en hundrelaterad verksamhet kontaktar oss för ett samarbete ifall man har möjlighet att hjälpa till med denna insamling. Även privatpersoner som tex genom sin bekantskapskrets eller på sin arbetsplats har tillfälle att samla in saker för Hittehund. Vi har höga utgifter just nu för fosterhundar. Den här veckan har vi akut omhändertagit två chihuahuor i Skåne, och idag ska vi ta emot ytterligare två hundar i fosterhem i Södermanland.

I lokalen som vi tillfälligt har hyrt för att ta emot saker i kommer vi ha lite kaffe, the eller saft och hembakt bröd, så kan vi även passa på att informera om vår verksamhet i lugn och ro för den som är intresserad.

Adressen är Hammarby Sjöstad i Stockholm. Nere vid Hammarby kaj, hörnet av Hammarby Kaj och Heliosgatan. Närmaste förbindelser kollektivt är tvärbana 2 stationer ifrån Gullmarsplan (station Luma), buss 74 från Södermalm, en gratisfärja ifrån Södermalm.

Vi håller ned våra administrativa kostnader genom att vi inte har en egen lokal, även om det skulle behövas, och samtliga medarbetare arbetar ideéllt. Det vi kan få in går därför oavkortat till hundarna, just nu försäkringspremier, veterinärvård, foder och resekostnader mm. Hundarna vi hämtar imorgon är inte chipmärkta, vaccinerade eller försäkrade, och varje hund är en stor utgift för vår förening. Därför hoppas vi på att vår insamling kan bli framgångsrik, så vi tillsammans kan hjälpa fler hundar under vintern!

Hoppas vi ses söndag 30 november! Frågor om insamlingen kan besvaras på tel 076-76 77 111. Det går även bra att maila info@hittehund.nu

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan! Tar ni emot omplaceringahundar? Mvh Christina Olsson

2015-03-18 @ 15:26:11
Postat av: Monika Svensson

Hej. Har tagit hand om en omplaceringshund, blir 9 år 31/10. Kvinnan som hade honom dog. Han är kastrerad. Helgon inne, men "hin håle ute".
Han blir inte kontaktbar vid mötet med annan hund. Hund som han godtog när han varit här ett par dagar, går nu inte heller !!!Hugger efter mitt högerben för att komma loss så han kan fara på mötande hund. Har frågat efter Haltin i Zoo-affär men det fanns inte, inte heller på stor djurklinik. Hur kan jag köpa detta? Han väger 10 kg.Ska vara cocco poo-hund.Jag har läst er stora artikel om ompl.hund - bra. Ska lusläsa den igen
Monika Svensson

2017-09-03 @ 10:13:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0