Uppföljning av Hittehunds Molly

Molly är en ung rottweiler som fått hem genom Hittehund. En busig och lekfull tjej med glimten i ögat. Hittehund har träffat Molly två gånger efter hennes omplacering. Senast i somras tillsammans med hennes nya familj.
Mer om Molly när hon sökte hem finns att läsa här
 
 
Två "hittehundar" hälsar på varandra för första gången. Molly bjöd upp till lek med detsamma och utstrålade vänlighet, lekfullhet och nyfikenhet. Det var trevligt att beskåda Mollys gester och minspel när hon bjöd upp till en lekstund.
 
 
Molly var lika fin nu som hon var förra gången. Detta är en hund som strålar och charmar med hela sitt kroppsspråk och med sina ögon. Dem mjuka ögonen borrar sig in i hjärtat direkt. Molly är verkligen en fin hund och jag var glad att se hur Hittehund ännu en gång hittat rätt familj och hem.
 
 
Vi tog alla en promenad ihop längst en skogsväg och jag såg hur Molly funnits sig tillrätta med sin nya husse och matte. Jag såg vilken fin kontakt de hade och hur de hade en ömsesidig kärlek och respekt för varandra. Mollys husse berättade med inlevelse i detalj om vad Molly tyckte om det ena än det andra. Nu på sommaren hade Molly tillgång till en stor tomt som hon kunde busa omkring på hur mycket hon ville. Husse bjöd generöst in Hittehund för att få se Molly där, hon trivdes som fisken i vattnet med denna frihet och nästintill obegränsade tillgång på att få springa lös.
 
 
Molly hade visat sig vara en riktig talang på att spåra! Hon gick nu kurs i detta och husse beskrev det som hennes rätta element. Hon hade fått mycket beröm av instruktören och hon älskade att få spåra och jobba!
 
 
Det var trevligt att få träffa Molly och hennes familj. Jag lämnade dem med en värme och glädje. Molly, hon hoppade in i sin bil redo för färden hem - ett hem hon verkligen såg ut att trivas i!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0