Vårt växelnummer fungerar inte

Meningen var att from idag skulle vi ha bytt växelnummer till 075-75 75 303
En trådlös iptelefon är inköpt för att slippa merkostnaden vi får för varje samtal på vårt vanliga nummer. Hittehunds nummer är ständigt vidarekopplat till min privata hemtelefon och jag debiteras hela tiden för mellanskillnaden. Men det här med tekniken ville inte alls fungera. Jag är ledsen för alla er som ringt idag, för vi har kommit så långt att iptelefonen är konfigurerad så den går att ringa till, men sedan är det ett mysterium hur telefonen ska fungera.

Hela eftermiddagen har gått åt till olika samtal till olika service och kundtjänstmottagningar, och nu ids jag inte sitta här längre bland voipinställningar, bruksanvisningar och öppna portar i brandväggen!

Det är fint väder ute, och det var för att kunna vara utomhus men samtidigt kunna vara tillgänglig per telefon som jag köpt den här nya telefonen. Det känns som om man vill ta vara på det här fina vädret inför den stundande hösten.

Vår telefonoperatör rådde mig till att köpa ytterligare en tillsats för 830 kronor, och sedan ännu en telefon. Jag får se hur jag gör med det. Meningen är att underlätta för arbetet inom Hittehund, då min semester är slut och jag har svårt att hinna med att vara tillgänglig på många platser samtidigt. Det skulle underlätta för mig att ha telefontid utan att behöva vara som klistrad vid datorn...

Fortsättning följer...

Christine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0