Pettsson

Ge våra äldre hundar chansen till nytt hemPettson, 6 år. Bordercollie, cockerspaniel och "ett stänk" schäfer.
Mjuk och go även han, men den som tog ledarrollen. Lätt att få kontakt med, satt gärna i knäet och gosade. Hade dock rymt ett par gånger, så han var lite mer självständig! Vana med katter. De tvättade ofta katterna som var 4 till antalet!
Älskar människor och blev överlyckliga när vi kom! Enligt matte mycket förtjusta i barn, men eftersom de hälsar väldigt intensivt så kan små barn bli omkullvippade!

Tindras bästa hemJa, vart kunde det vara..?
Hos sin fosterfamilj förstås. Vana vid vallhundar, Pia med genomförd hundinstruktörexamen och mer än stort intresse för hundar. Där kommer Tindra att stanna vilket kan vara skönt även för Tindras frånlämnande matte att veta.

Findus

Ge våra äldre hundar chansen till ett eget nytt hem.Findus, 7år. Border collie, kelpie och labradorblandning.En mjuk och go, följsam kille som vill vara till lags. Väldigt kontaktsökande, vill vara nära. Håller sig nära, även ute. Vill ha koll på vart man är, går inte iväg speciellt långt. En hund som tar "följarrollen"
Mycket fart ute, leker med kompisen i trädgården och tumlar runt. Inga tendenser till bråk med den 1 år yngre hanhunden Pettson. Inte i lek och inte heller vid matsituation eller när de fick ben. Inomhus var de lugna nästan direkt. Det fanns en avknapp!


RSS 2.0