Insamling för Hittehund

Insamling för Hittehund! Vi behöver Din hjälp!
Vi har blivit tillfrågade om vi vill medverka på Hundens Dag den 17 maj i Borås och den 18 maj i Stockholm/Sollentuna.

Då det är en fin möjlighet till marknadsföring av vår lilla förening som i sin tur kan ge våra hundar hem gör vi nu allt för att kunna medverka. Under de 14 år Hittehund varit verksamma har vi spenderat totalt 500 kronor på marknadsföring. Det har varit vid enstaka tillfällen vi behöver köpa annonsutrymme för en specifik akut hund. Annars har vi aldrig marknadsfört vår verksamhet, utan en genomtänkt verksamhet marknadsför sig själv, och de blygsamma donationer vi får in behöver gå direkt till hundarna. 

Om dessa två evenemang kan bli framgångsrika går alla pengar vi kan få in oavkortat till veterinärvård för våra fosterhundar!

Nu har vi dock vuxit oss så pass starka att vi behöver broschyrer och presentationsmaterial, och inför Hundens Dag på de två orter där vi medverkar behöver vi även samla in hundrelaterade saker för försäljning vid våra informationsbord.

Vi tar emot både nya och begagnade leksaker och hundtillbehör som hundaktivitetsspel, täcken, selar, halsband i brukbart skick. När insamlingen är klar fördelar vi tillbehören mellan våra fosterhem och medarbetare, som ser till att leksakerna kommer till stor glädje för familjer och hundar som Hittehund kommer i kontakt med runt om i Sverige. 

En del produkter kommer användas inom vår verksamhet, då vi ofta kommer i kontakt med hundar som behöver mer stimulans och hjärngympa i sina nuvarande familjer i väntan på omplacering, andra används som rekvisita när vi filmar hundar som behöver hem eller när vi tar emot hundar i ett tillfälligt boende i väntan på rätt hem, en del ben och andra hundtillbehör skänks även vidare till de härbärgen för människor vi samarbetar med i Vårt projekt Hundmat vid behov där vi hjälper utsatta hundar som ofta ägs av hemlösa. 

Insamlingen pågår till den 18 maj. I Stockholm finns det tillfälle att lämna direkt till oss. Kontakta oss per mail info@hittehund.nu eller ring 076-76 77 111 om du har något smått som stort att donera. Även om du har ett företag med produkter som du kan avvara för ett gott ändamål. I Göteborg finns det tillfälle att lämna direkt till oss. Kontakta oss per mail fanny@hittehund.nu eller ring 072-305 83 50.

Om du vill posta kan du göra det till insamlingen i Göteborg: Hittehund c/o Livligt Lärande, Marconigatan 17 421 44 Västra Frölunda
Om du vill posta kan du göra det till insamlingen i Stockholm: Hittehund c/o Leijd, Kryssargatan 3, 120 63 Stockholm

Vi söker även företagssponsorer eller privatpersoner som skulle vilja hjälpa oss att förverkliga våra broschyrer och informationsmaterial genom att bekosta trycket.
Om någon är duktig på att baka, hundgodis eller bullar/kakor tar vi mer än gärna emot det till våra evenemang. Mer information om detta kommer under veckan på vår hemsida!
 
 

RSS 2.0