Dessa underbara seniorhundar!



Text: Christine Leijd
Ser ni stjärnorna i blicken på lille tibetanska spanieln Emil?
Det ska bli så roligt att träffa honom och hans matte, de är bjudna hit till Grantorp i Bergslagen den 17 maj. Emil är en välskött, glad och bekräftad seniorhund och hans matte kan verkligen beskriva honom med värme och känsla.

Jag är helt övertygad om att Emil kan skänka flera glädjefyllda år till någon av våra mänskliga seniorer som har stått i kö för att finna rätt seniorhund genom oss. Jag tycker det känns bra att många äldre har förnuft att inte starta om med en ny valp utan istället satsar på en hund som matchar dem lite bättre. Alla våra seniorhundar placeras inte hos äldre heller för den delen, utan det finns andra anledningar till att man väljer en hund med några år på nacken!

Jag ser fram emot att få vara delaktig i att hjälpa Emil till en berikad tillvaro fastän processen kommer att vara uppslitande för hans matte som haft honom sedan han var valp. Men hon har gett honom det bästa, en grundtrygghet och en förmåga att knyta an till andra personer och anpassa sig, roa med sina konster och trick. Det kommer att gå bra för Emil.

Kommentarer
Postat av: CT

Sot gote!

2009-05-12 @ 04:14:18
URL: http://letshavecoffee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0