Sacko fortsatt planeringTack för ert stöd kring Sacko. Vi hoppas kunna uppdatera lite mer detaljerat i mitten på veckan hur planeringen ser ut. Som det såg ut på urinprovet Sacko har lämnat nyligen kan vi utesluta urinvägsinfektion. Dock fanns det värden som inte var korrekta, phvärdet var fel samt proteinvärdet. Fel på proteinvärdet kan betyda fel på njurarna, och vi kommer med hjälp av blodprov gå vidare med hans hälsa.

Imorgon kommer vi boka en tid för Sacko hos Djurdoktorn i Linköping. Där arbetar även veterinär Måns Röken som vi sedan tidigare har mycket god erfarenhet ifrån. Tanken är, att om Sackos kondition tillåter det, att vi kastrerar honom, så snart det är utrett kring de värden som uppkom vid urinprovet.

Ett öronmärkt bidrag ifrån en av våra hundägare, Idas matte, kommer även att gå till inköp av ett hundförarbälte. Anledningen därtill är att Sacko drar i kopplet. Detta kan lösas genom att rycka kraftigt i ett stryphalsband återkommande gånger. Och eftersom vi inte brukar dessa metoder eller uppmuntrar någon annan till att göra det heller är det tacksamt för Sackos fostermatte Charlotte att pga dålig rygg kunna binda honom i ett bälte vid midjan, så hans rastningar blir uthärdliga även för henne. Hundförarbältet tillverkas (till rabatterat pris) av Tuali Rogberg på Hundoptimist vilket vi tackar för!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Tuali gör supersköna bälten så jag är säker på att Sackos Chartlotte kommer bli glad för det! :)

2010-02-09 @ 09:50:08
Postat av: Anonym

Hoppas verkligen att det visar sig inte vara något allvarligt utan bara någon liten bagatell som man kan bortse ifrån eller lätt komma till rätta med! Nu ska Sacko bara må bra och vara trygg efter alla bekymmer! Så det så!!!

2010-02-09 @ 16:37:20
Postat av: Idas matte Annika

Ovanstående kommentar var postd av Idas matte Annika

2010-02-09 @ 16:58:41
Postat av: bitte

Håller tummarna för att det går bra hos veterinären för dej Sacko.vi är många som är måna om dej ska du veta.kram

2010-02-10 @ 18:52:18
Postat av: bitte

Önskar bara att du kunde få bli kvar hos Charlotte,men förstår att det kanske inte är så bra med tanke på hans förre ägare(granne).kramar i massor till dej"Sacko"

2010-02-13 @ 22:11:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0