Hälsning från Hittehund´s Sacko

Många av er brukar intressera er för hur det går för vår seniorhund Sacko efter att han fick hem. På torsdag ska gamla fostermatte Charlotte och Sackos kontaktperson Lena åka och besöka honom. Nedan är den senaste uppdateringen, en till följer efter besöket:
 
Hej Charlotte och flocken!
 
Nu närmar sig hösten med stormsteg. Hoppas allt är bra med er. Här i Bottna är det bara hur bra som helst.
Sacko är Sacko!
Han ger oss så mycket glädje. Förra veckan firade vi hans 11:e födelsedag med pannkaka och korv (som är hans absoluta favoritmat:))
Sacko börjar vänja sig vid de bofasta hundarna och det går hyfsat bra vid hundmöten nu.
Jag och Sacko, Lena och Jack (Jack är en Jack Russel som de har lite problem med, han är hyperaktiv trots att de har kastrerat honom) har börjat gå långpromenader på ca 1 1/2 - 2 tim tillsammans. Det har gått jättebra, verkar som Sacko har en lugnande effekt på Jack som i sin tur ger energi till Sacko (som är en riktig "soffpotatis").
 
Nu har Sacko ägt oss ett helt år snart och det har varit ett helt underbart år!
 
Sacko är mycket älskad och omtyckt av alla som kommer hit och som vi besöker. Han gör sig hemmastadd överallt. Några har sagt " våga inte komma hit utan Sacko".
 
Sacko har sina "hatobjekt" och det är skatorna som bor häromkring. När han får syn på dem så far han ut genom dörren och svansen går som en propeller, han morrskäller och slirar iväg efter dem:)
 
Det finns hur mycket som helst att berätta men jag sätter punkt här och sparar lite till nästa gång:)
 
Ha de´bra!
Kramar och Voff från
Inger, Leif och Sacko
 
P.S Igår var det en riktigt ruggig höstdag med regn och blåst - Sacko bäddade in sig i soffan (se bifogad bild) och ville knappt gå ut.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0