Hittehund´s Bilbo med nya matte Annica!

Text: Jeanette Skarp

Bilbo flyttade till Annica onsdagen efter påsk. Redan första dagen de träffades föll de pladask för varandra. Bilbo ville hoppa med Annica in i bilen med en gång. Bilbo är en herre som är väldigt noga vilka han väljer att tycka om.

Annica övernattade på orten för att lära känna Bilbo innan en flytt.

Varje morgon stretchar de tillsammans och sedan går de på en timmes promenad. Varje gång jag pratar med Annica eller får mail så strålar det om henne. Bilbo har fått det jättebra med uppmärksamhet hela tiden. Annicas mamma och Bilbo har också funnit varandra. Annica har tydligt sagt ifrån vilka regler som gäller för Bilbo. Hon talade även om för hyresvärden hur han skulle agera mot Bilbo när de träffades. Allt för att det ska vara så bra som möjligt för denna lilla charmiga kille.

Han har redan skaffat sig en liten tjej. En hund som bor i samma hyreshus. Han leker även med Annicas brors två labbar. Annica planerar att gå kurs med Bilbo. Hon har blivit rekommenderad att gå en helgkurs med olika prova-på aktiviteter så kan hon sedan välja vilket hon vill gå vidare med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0