Hittehund´s Fritz 15 år!Snart kommer det en väldigt stor bildspecial och uppdatering på Hittehund´s Fritz, vår käre seniorhund!

PollyPollys fosterhusse och kontaktperson Peter bidade sin tid. Hans föräldrar som bor i närheten var hela tiden fulla av omsorger och oro över "för vart Polly skulle hamna".
Vart tror ni att Polly "hamnade"?
:)

Vårt växelnummer fungerar inte

Meningen var att from idag skulle vi ha bytt växelnummer till 075-75 75 303
En trådlös iptelefon är inköpt för att slippa merkostnaden vi får för varje samtal på vårt vanliga nummer. Hittehunds nummer är ständigt vidarekopplat till min privata hemtelefon och jag debiteras hela tiden för mellanskillnaden. Men det här med tekniken ville inte alls fungera. Jag är ledsen för alla er som ringt idag, för vi har kommit så långt att iptelefonen är konfigurerad så den går att ringa till, men sedan är det ett mysterium hur telefonen ska fungera.

Hela eftermiddagen har gått åt till olika samtal till olika service och kundtjänstmottagningar, och nu ids jag inte sitta här längre bland voipinställningar, bruksanvisningar och öppna portar i brandväggen!

Det är fint väder ute, och det var för att kunna vara utomhus men samtidigt kunna vara tillgänglig per telefon som jag köpt den här nya telefonen. Det känns som om man vill ta vara på det här fina vädret inför den stundande hösten.

Vår telefonoperatör rådde mig till att köpa ytterligare en tillsats för 830 kronor, och sedan ännu en telefon. Jag får se hur jag gör med det. Meningen är att underlätta för arbetet inom Hittehund, då min semester är slut och jag har svårt att hinna med att vara tillgänglig på många platser samtidigt. Det skulle underlätta för mig att ha telefontid utan att behöva vara som klistrad vid datorn...

Fortsättning följer...

Christine

Om Dinka

 

Det här är hundkonsulten Carina Perssons omdöme om Dinka, den tibetanska mastifftiken som sökte hem genom Hittehund tills för en kort tid sedan. Den här veckan kommer Dinka officiellt att bli en del av ett värmländskt hushåll med två storvuxna hundkompisar, efter att ha bott in sig där under några veckor. Dinka fungerar alldeles ypperligt än så länge i sin nya miljö och med sina nya vänner, och jagar bara katterna lite lite utomhus. Då är det andra regler som gäller än inne, men hennes nya matte Ami hyser stor tilltro till att det ger med sig med tiden!
Hittehund´s Ida och kompisen BlondieDet kommer täta mail med många bilder och videoklipp på Hittehund´s Ida, och de här bilderna är från en promenad i juli, tillsammans med mattes väninnas hund som lystrar till det passande namnet Blondie..
Blondie med matte fick sig också en lektion med klicker av matte Annika i kantarellsök, för det är den nya sporten för dem under hösten..
Ida är nog glad både för agilityhinden som står i trädgården, mattes olika kurser inklusive kantarellletandet. Hon är ensam hund hemma och är allt sin nya mattes ögonsten!

RSS 2.0