Sackos ev inskolning


Text: Christine Leijd
Till vår glädje går inskolningen av Sacko väl trots avståndet mellan Linköping där han bor i sin fosterfamilj och Uppsala där hans ev nya familj bor. Sacko är tidernas svåraste hund att omplacera beroende på en del olika faktorer. Alexandra och hennes sambo har till allas glädje köpt ett lantligt beläget hus, och det ökar prognosen för att Sacko ska trivas i en mer störningsfri miljö.
Sackos fostermatte Charlotte och hans kontaktperson Lena Magnusson vill dock att hans nya familj är mer än medvetna om Sackos nackdelar, så som livet har format honom. Det är därför omplaceringen går i lugn takt, så att all information finns med. Alexandra kommer nästa gång till Linköping där de får se Sacko i den miljö där han är som minst till sin fördel med utfall och skall i hundmöten.
Inget är skrivet i sten, och det är först efter en ev flytt och veckorna och månaderna därefter som någon kan veta hur det går.
Men för stunden känns det positivt och det nya huset är inflyttningsbart i början av september.

Kommentarer
Postat av: bitte

Hej goa Sacko!! Kan det bli ett nytt hem som tar hand om dej som matte Charlotte gjort..Hoppas hoppas bara det är goa människor.Och att det kommer att fungera att flytta för dej...

Tänker så mycket på dej och om det löser sej för dej i ett nytt hem.



kram goa Sacko gubben

2010-08-27 @ 20:04:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0