Valpen Calle, ny hund för omplacering



Mycket hastigt fick vi in en valp för omplacering i Göteborg. Valpen Calle 8 månader blev inlämnad till oss då hans unga matte ansåg att han måste ha någon form av störning eller hjärnskada. Han tuggade på saker och stal saker, och hade även utvecklat en teknik att klättra på lådorna på köksbänken så han kom ännu längre upp. Häromdagen när middagsmaten lämnades obevakad länsade han den med! Ser man på!




Efter första dagen i fosterhemmet har ingen hjärnskada påträffats. Dock en mycket kelen, glad och busig valp som gillar sina nyinköpta leksaker!



En dröm för den som vill ha en glad flamsig apporterande hund, och kan använda all energi och finurlighet till något kreativt i fortsatt träning. Företagsamma hundar kan vara rätt roliga om man har tålamod och kan förstå dem på rätt sätt.
Så nu finns Calle hos Bo och Ragnhild i ett privat fosterhem i Göteborg, och kommer upp på hemsidan snart, när vi har lärt känna honom lite mer.
En busig gangster som någon kan leka in förstånd i under våren och sommaren!

Kommentarer
Postat av: Agneta

Det är en sådan hund som kommer att gå långt! Med rätt person förstås!

2010-03-12 @ 12:10:33
URL: http://angdalen.se
Postat av: Bo Svensson (Calles fosterhem)

Du har helt rätt.Det som behövdes var att man tog sig tid till Calle, med promenader samt lek,det är en helt annan hund nu efter bara en vecka.Man kan jämföra honom med en liten blyg pojke som inte fått den trygghet som han behöver.Det kommer att bli en väldigt fin och trogen kamrat

2010-03-17 @ 20:34:54
Postat av: Mats Lundberg

Hej Mats heter jag. bor i jonseréd,vi har 9000 km2 tomt och är en familj på sex personer. jag är egen företagare och jobbar uteslutande hemifrån.jag längtar efer en ny kamrat då jag har mycket tid och kärlek över.vi har en jack russel på tio år som okså längtar efter en ny ny frisk fläkt

tel nr.0760441617

2010-04-19 @ 23:13:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0