Hittehund på Blocket

Text: Christine Leijd

För första gången under 10 år har jag ansett det vara nödvändigt med en annons för oss, på Blocket. Martine som är en jättetrevlig hund saknar vi förslag för, och Findus och Pettsson har vi inga hem till.
Hoppas att ännu fler får upp ögonen för dem. Vi har gott om besökare på hemsidan men jag misstänker ibland att merparten är personer som följer vår verksamhet men inte söker efter egen hund, så vi behöver marknadsföra oss på fler sätt.
Jag har länge varit emot Blocket men försökte ha en neutral ton i annonsen som inte fokuserade på specifika hundar.
Annonsen:

Välkommen in på Hittehunds hemsida www.hittehund.nu om du söker en omplaceringshund med väl dokumenterad bakgrund.

Vi arbetar idellt och lugnt och metodiskt kring varje placering och hundarna är ofta bedömda av hundkonsulter samt att vi själva har träffat dem, ofta ett flertal gånger. Några hundar har vi i fosterhem, andra bor kvar i sin invanda familj medan vi söker efter en bra placering, så hundens slipper byta miljö i onödan.

När man övertar en hund genom oss är den nybesiktad, vaccinerad, chipmärkt, registrerad i JBV, försäkrad med en försäkring som kan övertas utan karens, och om det finns ett hälsoproblem faxas hela hundens journal över till din egen veterinär så du enklare kan fatta ett klokt beslut.

Vi väljer ut hundar vi anser är lämpliga för omplacering och vi vill gärna följa upp hur det går för hunden hos dig. Viktigt för oss är att du inte vill ha tag i en hund snabbt utan att det blir rätt hund. Vi vill att hunden försiktigt skolas in hos dig så ni tillsammans kan känna av om det kommer att fungera.

Det du gör i motinsats är att välja en rolig hundkurs tillsammans med sin nya hund. Det är "priset" på våra hundar, att du gärna investerar i din nya hund.

VI arbetar rikstäckande sedan 10 år och har kontaktpersoner i många län. De hundar som finns på bild i annonsen är för omplacering just nu. Hundarna presenteras med bilder och video. Du kan läsa mer om vår verksamhet på vår hemsida!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0