Hittehund´s Sissi



Text: Christine Leijd

Det finns mycket att berätta om Hittehund´s Sissi vilket kommer i en längre version vid ett senare tillfälle. Hennes nya husse är så rar och uppdaterar ofta på msn. När Sissi kom kunde hon inte vara ensam en sekund och hon var heller inte rumsren. Hon kom till en oerhört engagerad jägare som kärleksfullt kunde hjälpa henne att må bra, och som inte bara sökte en jakthund utan även livksamrat.




Hon har oerhört goda anlag och har varit efter hare två gånger men då det inte är säsong vore det ju tjuvjakt om man sköt nu berättade husse för mig. En jakthund behöver ofta få utlopp för sitt naturliga anlag och egenskaper och inom djurrättsvärlden tror man ofta eller vill utmåla jägare som blodtörstiga galningar... Själv vill jag omplacera alla hundar så deras karaktär blir förstådd och att de får en tillvaro där de kommer till sin rätt.



Husse är naturlufsare och brukar vandra i Sarek så vi kommer få följa Sissi genom många bilder framöver då han även tycker om att fotografera. Sissi sitter om dagarna med i arbetet i skogsmaskin i skogen och trivs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0