Återbesök hos seniorhunden Scazzi

 

 

Det blev ett glatt återseende med yrvädret Scazzi som i höstas varit ett år hos sinfamilj.   Så när vi kom och hälsade på en oktoberdag så bjöds vi på ett års kalas!

 

 

Det har gått väldigt bra. Alla trivs med varandra, inklusive familjens omplaceringskatt, och Scazzi är en mycket omhuldad, välskött och älskad familjemedlem.  Scazzi hade en testikeltumör när han kom till sin familj och den opererades bort i vintras och Scazzi kastrerades samtidigt för att undvika fler tumörer.

 

 

Så Scazzi har blivit rund om magen, som kastrerade hundar ofta blir. Matte och husse jobbar på att få ner Scazzi till sin vanliga matchvikt.  Nu är det bantningsfoder från veterinären och rårivna morötter som gäller. Men Scazzi verkar inte misstycka.

 

 

Scazzi som ju blivit 11,5 år nu, har börjat känna av ”ålderstelhet ” i ena frambenet  efter vila.  Men medicin och husses massage håller lederna i schack och är en behandling som Scazzi svarar bra på.

Go´och glad är han, och energin är det inget fel på, snarare full fart framåt!

Han är trygg och lycklig Scazzi!

 

 

 

Text: Ewa Thomasson

Bild: Christine Leijd, Ewa Thomasson

 


Kommentarer
Postat av: Katrin

hur har det gått för den fine sacko? läste uppdateringen om honom här på sidan, men den var väl från maj?

fick tårar i ögonen av den fina berättelsen och hoppas verkligen han kommit till en familj där han får blomma ut och bli älskad!



stor kram till dig och hundarna!

2010-11-14 @ 01:02:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0