Hembesök hos Hittehund´s Astrid

Text: Christine Leijd
I början av augusti åkte jag och min sambo för att hälsa på Hittehund´s Astrid! Hennes familj har haft som årlig tradition att komma med sin husbil och hälsa på om somrarna, men nu åkte vi hem till dem istället. Astrid ser aldrig ut att åldras utan var lika välskött som vanligt.
Familjen bor lantligt med en swimmingpool utanför huset med utsikt över vidsträckta åkrar. Och mitt i trädgården skuttar alltså Astrid med glada kliv. Hon är oerhört lekfull och sommarens bästa bus är att få bli nedskvätt med vatten.
Det är alltid roligt att se en schäferblandras som har rak rygg och som är slank och motionerad.
Astrid har några stänkt rottweiler i sig med.
Astrid är ensam hund, även om främst matte länge har varit sugen på en hundkompis till henne. Astrid själv är en extremt dominant och framträdande hund bland andra hundar, så en hundkompis skulle bli tvungen att foga sig väldigt mycket. Men att vara ensam hund innebär också att man är centrum i matte och husses värld, något som Astrid faktiskt mår väldigt bra av.
Astrid tog emot oss fint och var precis så där fint avslappnad och cool som en väl omhändertagen och aktiverad hund är.
Och trots med några år på nacken har hon Sveriges finaste hundtänder med hjälp av Dentastix som är särskilt framtagna hundben som motverkar plack och fungerar som en tandborste. Astrid äter ett om dagen och eftersom de är dyra hamstrar matte en hel årsförbrukning när hon storhandlar en gång om året, kan det ha varit på Ullared?

Kommentarer
Postat av: bitte

Vilket vackert huvud....en sån fin hund!

2010-09-12 @ 21:27:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0