Hittehund´s Fifi träffar grannbarnen

Fifi mår fortsatt bra i sin fosterfamilj. Hon charmar alla, och här gosar hon med grannbarnen som är i rätt höjd för hennes nos att nå upp. Fifi är en mycket pussig och kontaktsökande liten hund. Ja, hon börjar faktiskt att bli mindre. När hon kom hem till Terhi i söndags vägde hon exakt 10 kg, och nu en vecka senare med bra motion och två måltider om dagen väger hon 8,8 kg, vilket bara är bra för hennes välbefinnande.
Hon trivs bra med fostermattes två egna hundar, en tik och en hane, och de leker fint tillsammans. Fifi älskar märgben!
Fifi är fortfarande inte helt avslappnad bland katter med ibland ligger hon kvar när de närmar sig utan att göra sina skenanfall för att skrämma bort dem. Men det är duktigt ändå då hon inte alls är van vid katter annat än att se dem smita undan i buskar utomhus.
Det är ännu ingen familj som har presenterats för Fifi. Det har bara gått en vecka i fosterfamiljen. Hon har två små eksem som håller på och läker ut med salva. Hon får bättre kondition och går ned i vikt. Framför allt håller fostermatte på och lär känna henne så vi får en bättre uppfattning om vad hon passar i för slags hem och miljö.
Eftersom Fifi bor i Stockholm lägger vi stor vikt vid att man antingen bor i trakten eller har möjlighet att stanna över i Stockholm så man ser tillräckligt mycket av henne för att fatta ett för alla rättvist beslut. Små trevliga tikar är eftertraktade, och det öppnar även möjligheter för att vi även kan hitta en familj där hon kan utvecklas och få även en rolig tillvaro. Men vi har inte bråttom, och vi hoppas att hennes framtida familj ser det som en bra möjlighet att lära känna Fifi på ett lugnt sätt så att hon den dag hon flyttar har lärt känna sin blivande familj genom täta intensiva träffar så omställningen och en ny flytt inte blir alltför stor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0